BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 21, 2010

Coca-Cola troli

Salam.hari ni punya entry will be a short one.Ada korje nak beres tapi memandangkan ada permintaan dari seorang rakan collecter yang "discreet" dan low profile,saya tunaikan lah jua.Rakan collecter saya ialah old time collecter uncle lee.Orangnya low profile tapi koleksi high profile.heheheh.Anyway ni ada satu barang dia  nak letgo.Coke item.Troli coca-cola yang di gunakan untuk angkat crate coke.condition baik.Body elok lagi .takde berlubang, tayar pun elok lagi, tulisan coca-cola pun elok dan jelas.Sebelah kiri dan kanan troli ada tulis coca-cola.( gambar yang di tangkap blur, so tak upload), bahagian dalam ada tulis enjoy coca-cola( lihat gambar) dan bahagian bawah pun ada tulis coca-cola..View please.
FOR SALE !
ok.nak chow.call 017-5232979 untuk harga yang boleh di nego.tq.

1 comments:

Blogger said...

Which is better Coke or Pepsi?
ANSWER THE POLL and you could get a prepaid VISA gift card!