BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 2, 2009

Mai Pekena teh cinonit!


Salam buat rakan bloggers semua.hari ni mari tengok satu set minum teh yang cinonit!@ childrens tea set.Display set ni.Dalam keadaan baik dan in full set.Teko, creamer, sugarpot dan 6 cawan / 6 piring.Kalau ada yang berminat dengan set ni jemputlah email atau sms 017-5232979.Orait.till then.Everybody take care and keep happy.

2 comments:

nurazzah8 said...

Salam Wan...
selamat berkenalan. Ni Kak Azzah. nanti akak link blog Wan ya, blog akak, http://www.nostalgialama.blogspot.com
nanti Wan link lah akak ya. EH, buatlah shout box kat tepi tu, senang sikit kalau nak 'shout' ke... tak payah masuk kat bhgn komen nih...

Eh, akak berkenan kat teko tiga segi bunga sakura tu... berapa hantaran nya?

Kak Azzah

wan said...

wkslm.
tq koz singgah blog saya nie.memang hajat nak buat shoutbox tapi tak berapa reti(malunya!)nanti saya tanya dengan kekawan yang otai bab blogging nie.Teko sakura tu dah sold lah kak.Sorry.kalau saya dapat lain saya bagitau.ok tq